• Agenda:

  Dienst op zondag 8 december 2019:
  Aanvang 9.30 uur Irenekerk
  Voorganger: Drs. F. Postema
  Adventsproject Kinderkerk

   

   

   

   

 • Ontmoeten

  Eens per twee jaar worden in onze gemeente groothuisbezoeken georganiseerd, die iedere keer door veel gemeenteleden bezocht worden.

  Ook worden er nog allerlei andere activiteiten georganiseerd, te weten:

   

  bijbelgenootschap

  Bijbelquiz in Delfzijl

  Op 19 oktober 2017 wordt in Delfzijl de jaarlijkse Bijbelquiz van het Nederlands Bijbelgenootschap gespeeld. De quiz heeft als titel Vier je Bijbel!

  De presentatie wordt verzorgd door Ds. Peter Drost en Liesbeth Brinkema.

  Vier je Bijbel? We zijn dankbaar dat we een Bijbel in onze eigen taal hebben! Daarom vieren we met elkaar dat we steeds mogen putten uit de Bijbel. Kennis van de Bijbel, heb jij dat? In deze Bijbelquiz komt de Bijbel dichtbij met 30 vragen over verschillende thema’s. We spelen deze avond in teams van 4 personen een Bijbelquiz vol humor, doordenkertjes en interessante weetjes. Iedereen is welkom, de toegang is gratis. Wel is er een collecte voor de onkosten en wordt er aandacht besteed aan het werk van het Nederlands Bijbelgenootschap. U wordt uitgenodigd het werk van het NBG te steunen door lid te worden of een gift te geven.

  Datum en tijd: Donderdag 19 oktober 2017, 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

  Locatie: Hoeksteen (gebouw GKV),  Tichelwerk 15 te Delfzijl

  Wilt u meedoen? Aanmelden kan via email of via een telefoontje naar Derk Pardijs, tel. 0596-620533.

  Allerzielen

  Allerzielen vindt plaats op zondag 5 november 2017 van 18.00 uur tot 20.00 uur op de algemene begraafplaats in Bierum. De herdenking is voor iedereen, jong en oud, die iemand heeft verloren. Het geeft u de mogelijkheid om uw dierbare te gedenken want gedenken is belangrijk, gedenken is de herinnering gaande houden.

  Om het te organiseren vragen wij u hulp want:

  • Voor Allerzielen willen wij graag schone glazen potjes zonder etiket. Deze gebruiken wij om kaarsjes in te branden. Heeft u glazen potjes voor ons?  Dan kunt u deze inleveren op luingaweg 26 in Bierum. Er staat voor de garage een doos waar u de potjes in kunt stoppen.
  • Of wilt u ook meehelpen met het organiseren van Allerzielen? Dan kunt u contact opnemen met Simone van der Kamp, tel.  06-27161683.

  In ieder geval bedankt voor uw inzet. En tot ziens.

  Namens Werkgroep Allerzielen te Bierum