• Agenda:

  Datum: 28 november 2021
  Tijd: 9.30 uur
  Voorganger: Ds. G. Knol
  Irenekerk te Bierum
  Online de dienst volgen:
  Via deze link gaat u naar de online kerkdienst

 • Jeugd en jongerenwerk

  De jeugd hoort er in de kerk helemaal bij. Vanaf het allereerste begin willen we jongeren betrekken bij de kerkgemeenschap en hen helpen bij de groei van hun geloof. Eerst zijn het de volwassenen die het vóór hen organiseren, maar naarmate ze ouder worden, worden ze uitgedaagd ook zelf actief mee te denken en activiteiten zelf (mee) uit te voeren.

  Voor meer informatie over de activiteiten van de jeugd, kun je kijken op hun Facebook pagina.

  Catechisaties en gespreksgroepen

  De tienercatechese is weer begonnen en wordt, evenals vorig jaar, geleid door ds. Schimmel van Spijk-Losdorp. De tieners krijgen via de app te horen waar en wanneer.

  De Jongvolwassenengroep komt voor het eerst sinds anderhalf jaar (als het niet meer is!) weer bij elkaar op zondagavond 21 november.

  De gespreksgroep van 30 jaar en ouder komt voor het eerst weer bij elkaar op maandagavond 22 november bij Gerdina en Jan.

  Mocht u/jij niet uitgenodigd zijn, maar wel interesse hebben, neem dan even contact op met ds. Knol (gerardknol01@gmail.com of 06 20654594).

   InterNET

  De kerk is online ook goed vertegenwoordigd. Je kunt ons bijvoorbeeld volgen op Facebook of de goed bijgehouden website bekijken. Op Facebook staan met name activiteiten, aankondigingen van (bijzondere) diensten, foto’s van (jeugd-)bijeenkomsten of berichten van andere kerkelijke en/of dorpszaken. Deze persoonlijke pagina van de kerk is ook te bekijken voor wie geen Facebook heeft. Typ in uw internetzoekmachine ‘Facebook Kerk Bierum-Holwierde-Krewerd’ in en u kunt alles bekijken!