• Agenda:

  Dienst op zondag 20 oktober 2019:
  Aanvang 9.30 uur
  Irenekerk
  Zangdienst
  Voorafgaand aan de dienst is er koffie, thee en fris

   

   

   

 • Lekker Belangrijk

  Voor de jongeren van 12-15 uit Spijk en Bierum (en alle mooie plaatsen daaromheen) is er Lekker Belangrijk. We hangen gezellig wat met elkaar, praten over de afgelopen week, en gaan dan dieper in op een thema.

  Ds. Knol zal in Bierum Lekker Belangrijk leiden en ds. Schimmel @Home in Spijk. Lekker Belangrijk begint op donderdag 18 oktober. De begintijd is nog even een punt, want die hangt af van de agenda van de jongeren die deelnemen. In ieder geval beginnen we 18 oktober om 18.30 uur. We stoppen op tijd, zodat andere avondactiviteiten kunnen doorgaan. De andere bijeenkomsten voor 2018 zijn: donderdag 15 november en 6 december. Dit zijn de data voor 2018. Voor 2019 maken we weer nieuwe afspraken.

  We komen bij elkaar in gebouw Irene. Dit hangt een beetje af van de grootte van de groep. Misschien kunnen we ook verhuizen naar de pastorie als de groep niet al te groot blijkt te zijn. We zullen zien!

  Jullie zijn van harte welkom!

  Op de volgende donderdagen hopen wij elkaar weer te ontmoeten:

  21 maart
  11 april

  Tijd: 18.30 tot 19.30 uur.

  Wij zullen het seizoen met zijn allen afsluiten op donderdag 9 of vrijdag 10 mei. Datum, tijd en plek zullen we nog met elkaar afspreken.
  Het was erg leuk om met elkaar Sinterklaas te vieren op donderdag 6 december jl. De stemming zat er goed in. Wij hopen dat wij de afsluiting net zo uitbundig zullen kunnen beleven met elkaar. Maar eerst: wens ik ons allemaal hele fijne catechisatiebijeenkomsten toe in Spijk en Bierum!!!!!!! Gerard Knol