• Agenda:

  Zondag 27 mei 2018
  9.30 uur, Irenekerk
  Voorganger: ds. G. Knol

 • Lekker Belangrijk

  De Lekker Belangrijk Groep is op vrijdag en is afwisselend de eerste of tweede vrijdag van de maand. Leeftijd van deze groep is 12 t/m 15 jaar (brugklas tot 16 jaar). We paten eerst over “serieuze zaken” en gaan daarna met elkaar eten. Deze groep wordt geleid door Anne Nijland. Wil je hier bijzijn maar zit je niet in de app-groep, app Anne dan op 06-18113251 of mailen naar jeugd@pknbhk.nl. 

  Lekker Belangrijk (brugklas tot 15 jaar) wordt de ene keer in Irene te Bierum gehouden en de andere keer in Spijk (hoofweg zuid 7). Samen met de jongeren van Spijk leren over wat kerk en geloof kunnen betekenen in ons leven (de ene keer met eten en de andere keer niet)

  De volgende Lekker Belangrijk zijn gepland op :

  2 maart: Filmavond in Irene om 20.00u met de groepen van @Home en Lekker Belangrijk kijken we onder het genot van een hap en een snap naar een leuke film.

  8 maart:  in Irene om 19.30u Samen met de jongeren van Spijk leren over wat kerk en geloof kunnen betekenen in ons leven.

  22 maart: in Spijk, Hoofdweg-Zuid 7 om 18.30u Samen met de jongeren van Spijk eten we met elkaar en leren over wat kerk en geloof kunnen betekenen in ons leven.

   

  De Lekker Belangrijk groep zoekt hulp in twee vormen:

  • Kokers: wil je een keer een maaltijd koken voor een groep van ongeveer tien tieners op vrijdagavond? Geef u dan op via jeugd@pknbhk.nl. U geeft zich niet op voor het hele jaar, alleen voor een datum die u schikt (we komen elke eerste vrijdag van de maand bij elkaar).
  • Leiding: wil je Anne Nijland een keer ondersteunen met het uitvoeren van het programma (we gebruiken Rock Solid van Youth for Christ)? Geef je dan op via jeugd@pknbhk.nl. Je geeft je niet op voor een heel jaar, maar voor een datum die jou uitkomt (we komen elke eerste vrijdag van de maand bij elkaar).